Restoran Stalla Kaštel Sari

Restoran Stalla na Tjednu restorana

Restoran Stalla je mjesto na kojem se okusi tradicije spajaju s modernim okusima inovativnih kulinarskih ideja. Za naše goste nudimo isključivo zdrava jela pripremljena od lokalnih namirnica, a upravo je kombinacija lokalnog i zdravog recept za najbolji doživljaj.

Postoje jela koja su izvrsna, ali uvijek postoje jela koja su još bolja. Upravo je Stalla mjesto na kojem prezentiramo ono “bolje”.

Restoran Stalla pridružuje se poznatoj gastromanifestaciji Tjedan restorana, s ciljem promocije Hrvatske gastronomije i kvalitetnog užitka u gastro delicijama, naravno po najpovoljnijoj cijeni za naše posjetitelje.

Ovogodišnji tjedan restorana počinje 04.03. i traje do 13.03. 2016.

Što smo željeli postići sudjelovanjem na ovogodišnjem tjednu restorana:

 

  • Prvo, ostat će fini okus u ustima i nakon što platite račun. Stotinjak kuna za tri slijeda delicija uistinu je dobro odmjerena i fair cijena.
  • Drugo, ovo je prilika da posjetite. Pravi trenutak da probate nešto novo i otkačeno jer sam događaj nam daje više motivacije što nas podiže na jedan viši nivo.
  • Treće, ako postoji tjedan u kojem ne štedimo to je ovaj!
  • Četvrto i najvažnije: družit ćete se. O da! Obitelj, prijatelji, svi na okupu (bez mobitela, nadamo se!) za jednim stolom. Dobar ugođaj je zajamčen.

 

Sada malo o jelu, ipak zbog tog i dolazite!

Što Vam pripremamo za tjedan restorana?